Vesti

26. 04. 2024.

[OFM] Raspored polaganja Testa 1 29.04.2024. godine

U nastavku vesti možete preuzeti informacije o rasporedu i pravilima polaganja Testa 1. Molimo vas da pažljivo pročitate celu vest.

Termin polaganja Testa 1 je 29.04.2024. od 18:00h. Precizan raspored možete preuzeti u prilogu vesti. Nije dozvoljeno menjanje termina. Na spisku se nalaze isključivo studenti koji su prijavili polaganje kolokvijuma preko e-studenta i potvrdili izlazak preko forme. Zbog ograničenih kapaciteta sala, studenti koji nisu ispunili oba uslova neće moći da polažu kolokvijum, molimo vas da ne šaljete naknadne molbe i poruke po ovom pitanju, na njih neće biti odgovoreno. 

Test se polaže preko Moodle platforme dostupne na nastava.fon.bg.ac.rs. Ne postoji alternativni način polaganja, što znači da studenti koji nisu regulisali pristup platformi neće moći da polažu test. Molimo vas da pre dana polaganja proverite korisničko ime i lozinku, pristup platformi i kursu Osnove finansijskog menadžmenta. Za vreme trajanja kolokvijuma, nije dozvoljeno rešavanje pristupa platformi, resetovanje pristupnih parametara, proveravanje lozinke na telefonu i slično.

Ukoliko student ne može da pristupi testu biće udaljen sa polaganja. Najčešće greške uključuju pristup pogrešnoj platformi (elab.fon.bg.ac.rs, e-learn.fon.bg.ac.rs i slično), pogrešno korisničko ime ili lozinka, nepažnja da li je aktivna srpska ili engleska verzija tastature, uključeno dugme CapsLock na tastaturi. Detaljno uputstvo o korišćenju Moodle platforme možete pronaći u dokumentu u prilogu, pročitajte pažljivo celi dokument. 

NAJSTROŽE JE ZABRANJENO međusobno komuniciranje između studenata, gledanje u tuđe ekrane, posedovanje mobilnog telefona i otvaranje drugih veb stranica osim Moodle-a, što sa sobom povlači rigorozne disciplinske mere.

Kontakt: isključivo MEJLOM na zeljko.spasenic@fon.bg.ac.rs i nemanja.milanovic@fon.bg.ac.rs (obavezno uneti obe adrese u jedan mejl). Na poruke poslate putem MS Teams-a neće biti odgovoreno. 

Hvala na saradnji i srećno na kolokvijumu.